Ik ben Julie Debois, masterstudent aan de Faculteit Geneeskunde van de KU Leuven.
Ik  wil graag enkele minuten van uw tijd vragen, om me te helpen bij het onderzoek van mijn masterscriptie.

 U wordt vriendelijk uitgenodigd deel te nemen aan een onderzoek naar de maatschappelijke implicaties van het toenemende commerciële gebruik van genetische testen (d.w.z. de verkoop van online DNA-testkits).

De commerciële distributie van genetische tests breidt uit en roept verschillende vragen op voor individuen, de maatschappij en de organisatie van de gezondheidszorg. Dit onderzoek heeft tot doel te bepalen wat de langetermijngevolgen kunnen zijn van een uitgebreid commercieel gebruik van genetische tests voor de samenleving en hoe deze implicaties moeten worden aangepakt.

Als betrokken actor kunnen de visie en opmerkingen van uw instelling helpen om een adequaat en doelgericht beleid te ontwikkelen om deze toekomstige evolutie in de medische praktijk te sturen en kunnen ze helpen om grootschalige maatschappelijke problemen te voorkomen of tegen te gaan. Om deel te nemen, zal een vertegenwoordiger van uw instelling 5 tot 9 minuten nodig hebben om een strikt anonieme online enquête in te vullen met ongeveer 25 gesloten vragen die de mening van uw instelling bevragen, voor zover de deelnemende persoon hier weet van heeft, over gekende en iets minder gekende risico's voor de samenleving als gevolg van het toenemend commercieel gebruik van genetische tests.

 

Om deel te nemen aan de enquête, klikt u op deze link/ opent u de link hieronder .

 https://kuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eII07SPYxlb9Qt7

 

Deze link leidt u automatisch naar de enquête. Aan het einde van de enquête worden uw antwoorden anoniem naar mij gestuurd. U hoeft deze email niet te beantwoorden. Gelieve deze email wel, indien nodig, aan de gepaste persoon te bezorgen binnen uw organisatie. Er wordt niets anders van u verwacht dan het invullen van de enquête. Voor de goede orde van het onderzoek stelde ik een deadline in op 31 mei. U heeft dus tot en met 31 mei de tijd om de enquête in te vullen.

 

Ik wil graag benadrukken dat geen enkele vorm van persoonlijke informatie wordt geregistreerd. Ik schrijf uw organisatie als geheel aan als rechtspersoon, zonder dat gegevens worden bewaard. Als onderzoekend student zal ik in geen enkele fase van het onderzoek observeren welke organisatie welke antwoorden gaf. Ik garandeer persoonlijk uw volledige anonimiteit.

 

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw tijd. Het begrip en de medewerking van uw instelling worden door mij als onderzoekende student en voor het hogere doel van deze masterscriptie ten zeerste gewaardeerd. Uw kennis is van onschatbare waarde.
Waarvoor ik, Julie Debois, u oprecht bedank.

 • Meest recente ontwikkeling CAR T MM

  CAR T-Cell Therapy in Multiple Myeloma: A Clinical Update

  Lees meer
 • Nieuwsflash CMP 2020 (juli aug sept)

  Hier online te bekijken in kleur

  Lees meer
 • Overlijden Luc Marivoet

  Regio medewerker Oost- & West-Vlaanderen

  Lees meer
 • CMP Symposium (nieuws)

  Van 10.30 - 15.00 uur in het AZ Sint Jan

  Lees meer
 • Tessa Kerre vertelt over namaakbloed

  True Blood is waarheid geworden: Amerikaanse onderzoekers zijn er in geslaagd om bloed te maken.

  Lees meer
Archief
Bestanden voor onze medewerkers
Doe een gift
Steun CMP Vlaanderen vzw
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze CMP Nieuwsflash en blijf op de hoogte van al onze artikelen

Mgus sinds 2004, sinds kort stijging van de eiwitten, toename klachten met oa. infecties, koorts, botpijnscheuten en gewicht verlies van 25 kg op 3 maanden. Sinds kort asymptotisch myeloom.
Kris
De pessimist klaagt over de wind de optimist verwacht dat die draait en de realist stelt de zeilen bij.
Suzzy
Met geluk is het net als met gezondheid: als je er niets van merkt, betekent dat dat het er is.
Jozef
De ziekte is vernoemd naar de Zweedse internist J.G. Waldenström.
Andy