Nieuws

Switch to Hope 3 feb 2019

HEB JE RECENT VAN NABIJ ALS PATIENT, PARTNER, FAMILIELID OF VRIEND MET KANKER TE MAKEN GEKREGEN? EN ZIT JE OOK MET EEN HELEBOEL VRAGEN?

Lotgenotencontact Antwerpen

William Deraedt sprak over Hoe en Wat omtrent klinische studies. Hij is van Janssens Pharmaceutica afdeling Research en Development

Nieuwsflash herfst 2018 online.

We houden de nodige contacten met de dokters, professoren & farmaceutische bedrijven, om jullie zo precies mogelijk te informeren over nieuwe medicaties, behandelingen, terugbetalingsmodaliteiten & klinische studies en dit zowel voor MM als voor WM.

Immunotherapie (CMP symposium)

Hierbij de volledige presentatie van PROF. DR. TESSA KERRE Kliniekhoofd Hematologie

Multipel myeloom wat bij herval ?

Multipel myeloom: vandaag hogere slaagkansen bij herval. Prof. Michel Delforge, kliniekhoofd hematologie UZ Leuven en voorzitter Leuvens Kankerinstituut.

Beter praten met je dokter.

Bekijk hier enkele tips om beter te kunnen praten met je dokter. Met dank aan Annemie Vandermeulen van Trefpunt Zelfhulp.

Wat is Multiple Myeloom ?

Nieuwe doorbraakgeneesmiddelen ontwikkelen volstaat niet. We willen ook dat zoveel mogelijk mensen er toegang toe krijgen en dat ze steeds op de best mogelijke manier worden gebruikt. Daarvoor zijn educatie, dienstverlening en ondersteuning nodig.

De ziekte van Waldenström.

Nieuwe doorbraakgeneesmiddelen ontwikkelen volstaat niet. We willen ook dat zoveel mogelijk mensen er toegang toe krijgen en dat ze steeds op de best mogelijke manier worden gebruikt. Daarvoor zijn educatie, dienstverlening en ondersteuning nodig.

Vragenlijst voor MM patiënten.

Het doel van deze enquête is om de huidige levenskwaliteit van MM-patiënten in Europa te beoordelen. Wij hopen met deze informatie te bepalen welk soort diagnostisch hulpmiddel van waarde kan zijn voor patiënten en hun artsen.

Wat is immunotherapie ?

Immuno-T werd ontwikkeld door het UZ Gent en UGent, in de schoot van het Cancer Research Institute Gent (CRIG) en het Immuno-Oncologisch Network Gent (ION). Met dank aan Prof. Dr. Tessa Kerre.
12
 • Switch to Hope 3 feb 2019

  Lees meer
 • Lotgenotencontact Antwerpen

  Bedankt voor jullie aanwezigheid

  Lees meer
 • Nieuwsflash herfst 2018 online.

  Lees onze laatste nieuwsflash hier in kleur..

  Lees meer
 • Immunotherapie (CMP symposium)

  Van monoklonale antistoffen tot CAR T-cellen

  Lees meer
 • Multipel myeloom wat bij herval ?

  Lees meer
Archief
Bestanden voor onze medewerkers
Doe een gift
Steun CMP Vlaanderen vzw
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze CMP Nieuwsflash en blijf op de hoogte van al onze artikelen

Mgus sinds 2004, sinds kort stijging van de eiwitten, toename klachten met oa. infecties, koorts, botpijnscheuten en gewicht verlies van 25 kg op 3 maanden. Sinds kort asymptotisch myeloom.
Kris
De pessimist klaagt over de wind de optimist verwacht dat die draait en de realist stelt de zeilen bij.
Suzzy
Met geluk is het net als met gezondheid: als je er niets van merkt, betekent dat dat het er is.
Jozef
De ziekte is vernoemd naar de Zweedse internist J.G. Waldenström.
Andy